ktoś korzysta z s10 ? jak wrażenia?
Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
Gość
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisktoś korzysta z s10 ? jak wrażenia?
Komentarz
-
Gość
Mój ostatnio kupiony telefon za 140 zł jest rewelacyjny i niczego innego mi nie trza. Użytkownik lat 41. :-)
Komentarz
-
Zamieszczone przez unicestwiacz_wszechrzeczy Zobacz wpisMój ostatnio kupiony telefon za 140 zł jest rewelacyjny i niczego innego mi nie trza. Użytkownik lat 41. :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12 Zobacz wpis
Moja żona ma zwykłą Nokię z klawiszami, nawet nie pamiętam jaki to model. Ale ma z 10-12 lat. Wciąż jej używa, bo baterię musi ładować raz na tydzień(?). Fajnie byłoby, gdyby smartfon za 500-600zł wytrzymywałby bez ładowania tak ze dwa dni...
a z cywilizowanych (w sensie wyglądu), to xiaomi redmi note 5 przy próbach używania go jako zwykłego telefonu + odrobina netu/poczty - 2-3 dni zrobi bez problemów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez patryk23 Zobacz wpisPotwierdzam RN 5 do normalnego użytkowania wytrzymuje 4 dni Plusem i zarazem minusem jest rozmiar bo 6 cali to klocek .
MZ w obecnych cenach z Chin to większe killery niż xiaomi, sprawdzony osobiście i naprawdę fajny s2 za 130USD: https://www.banggood.com/SHARP-AQUOS-S2C10-Global-Version-5_5-Inch-FHD-NFC-Android-8_0-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-630-Octa-Core-2_2GHz-4G-Smartphone-p-1442887.html
s3 za 140USD: https://www.banggood.com/SHARP-AQUOS...-p-1445753.htm a przesyłka chroniąca przed Matką Boską Vatowską kosztuje poniżej 1USD
Komentarz
-
-
Gość
A czemu nadal robią aparaty foto w rogu? Przeca to zawsze łatwiej złapać palca na zdjęciu przy takiej konfiguracji.
Komentarz
-
Zamieszczone przez unicestwiacz_wszechrzeczy Zobacz wpisA czemu nadal robią aparaty foto w rogu? Przeca to zawsze łatwiej złapać palca na zdjęciu przy takiej konfiguracji.
z drugiej strony w obliczu czytnika linii papilarnych w osi symetrii, to aparat gdzieś "nie w linii" jest nienajgorszym pomysłem - w takim s8 ciągle smarowałem palcem obiektyw próbując odblokować
ps. widzę, że link do s3 nie działa - zjadło mi "l" na końcu, teraz się porawię: https://www.banggood.com/SHARP-AQUOS...p-1445753.html
Komentarz
-
-
Samsung Galaxy S9 Plus 64GB Odblokowany. Kup starszą, ale solidną Samsung Galaxy S9 Plus w cenie detalicznej. Ta transakcja dotyczy modelu 64 GB, ale można łatwo zwiększyć pamięć masową za pomocą karty MicroSD do 400 GB. Testowałem, instalując niektóre aplikacje i gry ze sklepu apknite i działa bezproblemowo
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shok Zobacz wpisS9 samsung telefon ma rok a bateria trzyma już tylko kilka godzin. Brak możliwości nagrywania rozmów. Ogólnie po przejsciu z Iphonów miałem wszystkie modele. Stwierdzam, że samsung to słaby telefon.
plusy gniazdo na słuchawki i karta pamięci. Wiecej plusów nie widzę.
Jest za duży moim zdaniem (s7edge był ciut krótszy i ciut szerszy co dla mnie na plus) ale przesiąść się na s9 bym się nie przesiadł.
Sporo ludzi mówiło, że nie ma praktycznie żadnej różnicy między 8 a 9 i szkoda na to siana.
Za to podobno s10 już robi robotę szczególnie jeśli chodzi o baterię.
Ale czy warto za to dać 4 tysie? To tylko telefon, który za rok już będzie przestarzały
Raz się skusiłem na flagowca zaraz po tym jak pojawił się na rynku, więcej tego błędu nie poczynię.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Gość
Ciekawe jak bardzo telefon za 4 tysie poprawia jakosc zycia w porownaniu do takiego za 150 (jaki ja mam)? No i co to szkodzi, ze jest przestarzaly? Czlowiek tez jest przestarzaly po (powiedzmy) czterdziestce, a jakos bezproblemowo funkcjonuje. ;-)
Komentarz
-
shok rodzinnie przesiadamy się na Xiaomi, w rodzinie mamy bodajże 6 różnych modeli tego producenta i złego słowa powiedzieć nie mogę. Użytkujemy je od około trzech lat. Doszliśmy do wniosku, że jak dla zwykłego użytkownika różnicy nie widać to po co przepłacaćPóki co odpukać, zero problemów. Z tego co pamiętam (mówię o modelach z niższej) półki m.in.:
Xiaomi Mi8 Lite; Redmi Note 6 Pro; Redmi 6; Redmi 4xWirus -> 136 KM 310 Nm
https://forum.octaviaclub.pl/forum/m...kombi-by-szere
Komentarz
-
-
dwie uwagi:
- rozmiar - obecnie praktycznie same patelnie, kompaktowy jest jedynie mi 9 se, który jednak wyjeżdża poza budżet - może być ważne dla osoby chcącej przesiąść się z ip5s
- z tanich xiaomi jest aktualnie mi a3, ale przestrzegam osoby z wrażliwymi oczyma: ten sprzęt przy średnim i niskim poziomie jasności potrafi spowodować natychmiastowy ból głowy i oczu z powodu zbyt niskiej częstotliwości "mrugania" (PWM dimming) - w testach narzekają na rozdzielczość HD, ale to nie jest akurat problem. Ja swojego po tygodniu odesłałem do sprzedawcy. Jakby co - nie kupujcie stacjonarnie, by w razie co mieć możliwość zwrotu. W salonie nie sposób tego przetestować - oświetlenie sklepów jest b. mocne i telefonu używa się na jasności bliskiej max, gdzie problem nie występuje
jeśli rozmiar nie robi różnicy, to w budżecie śmiało polecaj redmi note 8/8t
Komentarz
-
Komentarz